امروزه در ساختمان های اداری، راه حلی برای توزیع و تفکیک فضا بدون توسل به کارهای ساختمانی وجود دارد که با حفظ استانداردهای لازم، با کیفیت و راحت قابل انجام می باشد. این راه حل، استفاده از پارتیشن اداری می باشد.
تفاوت پارتیشن تک جداره با دو جداره ،دیوارهای پارتیشن برای ادارات بهترین راه حل هستند زیرا پیش ساخته، قابل جابجایی و قابل استفاده مجدد هستند. علاوه بر این، برخی از آنها به راحتی می توانند هر نوع تاسیسات الکتریکی را در داخل خود پنهان کنند.
استفاده از دیوار پارتیشن اداری یک لایه اضافی از حریم خصوصی را فراهم می کند که به کارمندان اجازه می دهد بر روی کار خود تمرکز بیشتری داشته باشند یا جلسات خصوصی بیشتری برگزار کنند.
پارتیشن ها یک عنصر منحصر به فرد از فضای شخصی برای هر کارمند ایجاد می کند و این می تواند برای کارکنان مفید باشد تا در محیط کار خود احساس امنیت بیشتری کنند.
اهداف ایجاد پارتیشن :
به طور کلی امروزه ایجاد دیوارهای پارتیشن با چهار هدف کلیدی زیر اجرا می شوند:
1- ایجاد حریم خصوصی:
یکی از نیازهای کلیدی کارمندان هر اداره به خصوص در اداراتی که ماهیت کار، فکری است و کار نیاز به تمرکز دارد، داشتن یک حریم خصوصی بدون مزاحمت دیگران است.
این نیاز گاهی به صورت گروهی احساس می شود و گاهی به صورت فردی. ایجاد دیوارهای پارتیشن با صرف هزینه زمانی و مالی کمتر نسبت به دیوارهای معمولی، راهکار مناسبی برای این منظور است.
2- تقویت دکوراسیون :
متریال به کار رفته در پارتیشن ها متفاوت است، بعضی از متریال مانند ام دی اف و چوب امکان ایجاد طراحی های خاص و شکیل را می دهند.
همچنین، به کارگیری پارتیشن های شیشه ای باعث ایجاد شفافیت و تحقق بخشی به طرح پلان باز می شود. نکته دیگری که در این راستا حائز اهمیت است، این است که چون هزینه ایجاد و حذف و تغییر در پارتیشن ها به مراتب کمتر و راحت تر ار دیوارهای معمولی با آجر و ملات است؛ لذا شما به عنوان یک مدیر می توانید با ریسک کمتری به طراحی داخلی مختلف بپردازید.
3- تفکیک فضاها:
گاهی اوقات نیاز است تا فضاهای مختلف تفکیک شوند؛ به عنوان نمونه می توان از پارتیشن ها برای جداسازی قسمت مردانه و زنانه در نمازخانه یک اداره کوچک استفاده نمود.
4- ایجاد دیوار مقرون به صرفه:
ایجاد تغییرات در معماری داخلی یک بنا به شکل سنتی به سختی امکان پذیر است. چرا که هم دردسر ساز است و هم هزینه های زیادی را در پی خواهد داشت.
از طرفی نیاز است تا کارمندان برای مدتی کوتاه یا طولانی در کار خود وقفه ایجاد کنند که خود موجب هزینه های اضافی می شود. با استفاده از پارتیشن ها می توان به راحتی این دیوارها را ایجاد کرد؛ ضمن آنکه این دیوارها اغلب قابلیت جابجایی و استفاده مجدد را دارند.
یکی از تقسیم بندی هایی که برای پارتیشن ها صورت می گیرد، بر اساس تعداد دیوارهای به کار رفته در آنها می باشد؛ بر این اساس دو نوع پارتیشن تک جداره و دو جداره موجود است؛ در این مقاله به بیان تفاوت پارتیشن تک جداره با دو جداره می پردازیم.
تفاوت پارتیشن تک جداره با دو جداره :
در پارتیشن های تک جداره و دو جداره از شیشه های مختلف زیر استفاده می شود:
شیشه مات :
اگر مایل هستید در محیط اداری خود، برای کارمندان تان حریم خصوصی بصری کاملی ایجاد کنید و هم به پارتیشن شیشه ای علاقه مند هستید، می توانید از شیشه مات استفاده کنید. شیشه های مات درجه بندی دارند؛ ضمن اینکه می توانید از ترکیب شیشه های مات و شفاف نیز استفاده کنید.
شیشه تریپلکس :
این شیشه ها چند لایه هستند و ضخامتی بین 10 تا 40 میلیمتر را دارند که باعث استحکام قابل توجهی در آنها می شود.
شیشه رنگی :
این شیشه ها همانگونه که از نام شان پیداست دارای رنگ هستند که از طرفی عبور نور را کم می کنند و از طرفی می توانند باعث تکمیل دکوراسیون اداره تان شوند.
شیشه سکوریت :
این شیشه ها دارای ویژگی های زیر هستند:
• دارای مقاومت بسیار بالا در برابر ضربات است و پودر نمی شود.
• این جنس شیشه تاب و موج ندارد.
• مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد.
• در دراز مدت تغییر رنگ نمی دهد.
شیشه لمینت :
از دو یا چند لایه شیشه ای تشکیل شده است که بین شان، لایه های طلق وجود دارد. وجود طلق باعث می شود در صورت شکستن شیشه، تکه های آن به طلق بچسبد و فرو نریزد و به عبارتی این نوع شیشه در اثر شکستن هیچ گونه خطری در پی ندارد.
تفاوت پارتیشن تک جداره با دو جداره در چیست؟
در این بخش به بیان تفاوت پارتیشن تک جداره با دو جداره از جهات مختلف پرداخته شده است:
• هزینه به کارگیری پارتیشن های تک جداره به دلیل به کارگیری متریال کمتر نسبت به دو جداره پایین تر است.
• پارتیشن های تک جداره نسبت به پارتیشن های دو جداره مراحل نصب راحت تری دارند در زمان کمتر و با سهولت بیشتری قابل نصب هستند. حمل انها نیز راحت تر است.
• یک تفاوت پارتیشن تک جداره با دو جداره در این است که با استفاده از پارتیشن های دو جداره عایق بندی بهتری خواهیم داشت. پارتیشن های تک جداره خیلی نازک اند و لذا نمی توان انتظار داشت که عایق خوبی باشند؛ اگر ایجاد حریم خصوصی برای افزایش تمرکز کارکنان تان اولویت بالایی دارد؛ پیشنهاد ما استفاده از پارتیشن دو جداره است.
• به دلیل ضخامتی که پارتیشن دو جداره دارد، به مرور زمان و با باز و بسته شدن های مکرر درب، دچار لرزش و صدا نخواهد شد؛ اتفاقی که در پارتیشن های تک جداره بسیار رایج است.
• استحکام پارتیشن های دو جداره نسبت به نوع تک جداره بیشتر است.
• در پارتیشن های دو جداره شیشه ای امکان نصب پرده بین دو جداره وجود دارد که خود مزیت بزرگی محسوب می شود.
• می توان از پارتیشن دو جداره، به عنوان داکت استفاده کرد و برای پنهان سازی کابل های برق و شبکه از آن استفاده نمود. این امکان در پارتیشن های تک جداره وجود ندارد.
• هزینه تعمیر و نگهداری پارتیشن های دو جداره کمتر از نوع تک جداره است.
• پارتیشن های دوجداره معمولا خود ایستا هستند و نیاز به نصب از کف یا سقف ندارند؛ به عبارتی در پارتیشن های دو جداره نیازی به ستون نیست ولی در پارتیشن های تک جداره حتما باید ستون در نظر گرفت.
• گاهی در برخی از انواع پارتیشن دو جداره قابلیت جابجایی وجود ندارد.
پارتیشن تک جداره بهتر است یا پارتیشن دو جداره؟
به طور کلی مزایای استفاده از پارتیشن دو جداره بیشتر است و در محیط های شلوغ و محیط های نیازمند حریم خصوصی کامل، استفاده از پارتیشن های دو جداره پیشنهاد می شود ولی در فضاهای کوچک، پارتیشن های تک جداره پیشنهاد مناسب تری است؛ چرا که فضای کمتری اشغال می کنند.
معرفی بهترین تیم اجرای پارتیشن های تک جداره و دو جداره :
پارتیشن های شیشه ای دارای مزایای بسیار و تنوع بالایی هستند؛ اگر شما هم با خواندن این مقاله، علاقه مند به استفاده از این نوع پارتیشن ها شده اید ولی هنوز نمی دانید از کدام نوع آن استفاده کنید و نمی دانید برای نصب به کدام شرکت اعتماد کنید؛ پیشنهاد ما به شما “گروه سورن چوب ” می باشد.
این گروه با به کارگیری با کیفیت ترین متریال و دستگاه های پیشرفته در این زمینه و همچنین سابقه ای طولانی در اجرای پارتیشن های اداری و منزل مسکونی، می توانند به شما در ایجاد محیطی لوکس و کاربردی کمک کنند.
سورن چوب با کادری مجرب و با استفاده از دستگاههای پیشرفته و مدرن و با بهرهگیری از آخرین متد روز دنیا عالیترین انواع کابینتهای کلاسیک را طراحی کرده و میسازد تا آشپزخانهای زیبا داشته باشید. برای مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید .