پارتیشن چیست؟پارتیشن به معنای تقسیم و جدایی است. با استفاده از پارتیشن بندی می توانید استفاده از فضای مورد نظر خود را بهینه کنید. به عنوان مثال می توان مناطق بزرگ را به چند قسمت تقسیم کرد و در هر بخش عملکرد متفاوتی را انجام داد.
پارتیشن بندی در انواع فضاهای اداری، مسکونی و غیر مسکونی قابل استفاده است و با تقسیم بندی فضا می توان بیش از یک فضای کاربری طراحی و ایجاد کرد. هر سیستمی که بتواند فضا را تقسیم کند پارتیشن نامیده می شود.
سیستم تقسیم کننده های کاذب که امروزه با نام پارتیشن شناخته می شود، نوعی از تجهیزات پارتیشن داخلی است که با هدف تنظیم محیط و پیش بینی جابه جا یی طراحی و ساخته می شود.
طراحی و اجرای پارتیشن داری در سورن چوب:
سورن چوب مرجع تخصصی ساخت و اجرای کابینت های آشپزخانه ، کمد دیواری ، ویترین ، شلف فروشگاهی و پارتیشن اداری با انواع متریال های انزو ، ممبران ، های گلس و ام دی اف و … است.
شرکت سورن چوب با سابقه تعمیرات تخصصی انواع وسایل چوبی شما در کمترین زمان (24 الی 48 ساعته) اماده ارائه خدمات تخصصی به شما عزیزان می باشد و همچنین شایان به ذکر است تحویل یک واحد کامل کابینت فقط 7 روزه و یک سال گارانتی تمام یراق آلات برای اثبات حسن نیت و مشتری مداری این شرکت است.
شرکت سورن چوب برای شما عزیزان شرایط اقساطی ویژه ایی گذاشته است که فقط با تنها پرداخت نصف مبلغ و ارائه 3 چک یک ماهه می توانید خرید خود را انجام دهید .
برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید : 7865 199 0912 و 02144444068
انواع پارتیشن :
پارتیشن در مدل ها و کاربردهای مختلف طراحی و استفاده می شود. پارتیشن معمولا دو دسته دارد:
-
پارتیشن اداری
-
پارتیشن خانگی (پارتیشن تزئینی منزل)
پارتیشن اداری چیست؟
در پاسخ به این سوال که پارتیشن بندی اداری چیست و چه کاری انجام می دهد، باید گفت:از این متریال برای جداسازی قسمت های مختلف یک اداره و سازمان استفاده می شود و با توجه به نیاز و کاربرد آنها در ادارات و شرکت ها طراحی می شود.
پارتیشن ها علاوه بر زیبایی در طراحی دکوراسیون داخلی اداری نیز اهمیت زیادی دارند. مدل پارتیشن اداری می تواند تاثیر زیادی در دکوراسیون داخلی شرکت و محل کار شما داشته باشد.به طور کلی از مدل پارتیشن اداری برای اطمینان از نظم و آرامش کارکنان و کنترل راحتتر آنها استفاده می شود که مقرون به صرفه است.
گزینه مناسب قابل حمل بودن برای رفع چنین نیازهایی مناسب است. استفاده از اجسام شیشه ای، چوبی و فلزی را در انواع طرح های پارتیشن اداری مشاهده می کنید. هر کدام از این مدل ها با توجه به ضرورت و کاربرد خود انتخاب و طراحی شده اند.
از جمله نکات بارز در استفاده از پارتیشن اداری ایجاد محیطی بدون استرس با در دسترس بودن بالا برای کارکنان است که یکی از بزرگترین دلایل استفاده گسترده از پارتیشن اداری می باشد.
پارتیشن خانگی
پارتیشن تزیینی خانه برای فضای خانه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، به خصوص برای آپارتمان های کوچک که جداسازی محیط و داشتن فضای مجزا در خانه با استفاده از دیوارها تقریبا غیرممکن است. در موارد دیگر، فضا به قدری بزرگ است که لازم است بخشی از خانه مثلاً اتاق نشیمن و غذاخوری را در یک فضای مشخص و جدا از هم ایجاد کنیم. پارتیشن خانه بهترین متریال برای جداسازی و تغییر دکوراسیون ساختمان شماست.
استفاده از تقسیمکنندههای زیبا و کاربردی، تکنیکهای شفافسازی، رنگبندی مناسب برای نیازهای روز، تنوع متریال، استفاده از عناصر بصری، توجه به قرارگیری و تعامل بین شومینه، آکواریوم، گیاهان طبیعی و مبلمان فضاهای مختلف را میتوان اضافه کرد. در نظر گرفتن ارزش کاربردی فضای نشیمن، آسایش محیطی افراد در محیط زندگی را نیز افزایش داده است. در این میان پارتیشن های تزئینی و خانگی نقش بیشتری در ایجاد فضای خصوصی دارند.
انواع پارتیشن اداری از نظر قابلیت حمل:
پارتیشن ها بر اساس عملکرد و قابلیت حمل به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
پارتیشن ثابت:
بیشتر بخوانید: طراحی و اجرای کابینت انزو
پارتیشن ثابت پیچ شده و روی زمین نصب می شود. برخی از این محفظه ها ارتفاع زیادی دارند و به سقف متصل می شوند، در حالی که برخی دیگر کوتاه هستند.
پارتیشن متحرک:
پارتیشن متحرک همانطور که از نامش پیداست به پارتیشنی گفته می شود که با توجه به دکوراسیون مورد نظر قابل جابجایی و جابجایی باشد.پارتیشن متحرک پارتیشنی است که می توان آن را حول محور ریل سقف یا کف جابجا کرد. این نوع پارتیشن اداری بیشتر در مکان هایی استفاده می شود که می خواهیم دو فضا را به طور موقت از هم جدا کنیم و یا زمانی که می خواهیم دیواری موقت داشته باشیم تا در مواقع لزوم این دو فضا را از هم جدا کنیم.
پارتیشن اداری ترکیبی متشکل از ام دی اف، آلومینیوم و شیشه است که نوعی جداکننده نور با قابلیت اجرا و حمل و نقل با تنوع بسیار بالا می باشد. پارتیشن دوجداره با ضخامت 13 سانتی متر ام دی اف 16 میلی متر درجه یک و لبه پرکننده ام دی اف و همچنین نوار پی وی سی که از نفوذ رطوبت در لبه های ام دی اف جلوگیری می کند.
انواع پارتیشن اداری بر اساس جنس عبارتند از:
در ساخت پارتیشن اداری از متریال های مختلفی استفاده می شود که هر پارتیشن با توجه به نوع متریال به کار رفته در آن نام گذاری می شود.
- پارتیشن های شیشه ای
- پارتیشن ام دی اف
- پارتیشن پی وی سی
- پارتیشن های شیشه ای و ام دی اف
- پارتیشن ام دی اف با پروفیل آلومینیومی
- پارتیشن شیشه ای پروفیل آلومینیومی
پارتیشن اداری شیشه ای:
همانطور که از نام این پارتیشن پیداست متریال اصلی استفاده شده شیشه می باشد.امکان استفاده از شیشه مات به جای شیشه معمولی در پارتیشن اداری شیشه ای فضای کاری مدرن شما را کاملتر می کند.طراحی منحصر به فرد و نصب سریع و آسان یکی از ویژگی های مهم این نوع پارتیشن هاست.
پارتیشن اداری ام دی اف:
پارتیشن اداری ام دی اف همانطور که از نامش پیداست دارای قاب ام دی اف است. از همه انواع پارتیشن ارزانتر است. آنها را می توان در رنگ ها و سطوح مختلف ایجاد کرد. ساخت این پارتیشن ها سخت نیست و وزن آن ها بسیار سبک است.
پارتیشن اداری چوبی:
اگر می خواهید پارتیشن شما زیبایی بصری خاصی داشته باشد می توانید از چوب راش در آن استفاده کنید. نوع پی وی سی این محصول بسیار مقرون به صرفه و بسیار سبک می باشد. تمیز کردن آن بسیار ساده است و به راحتی با یک پارچه مرطوب تمیز می شود.
پارتیشن چوبی اداری می تواند محیط انعطاف پذیرتری را برای کار، مطالعه و سایر فعالیت ها ایجاد کند. این پارتیشن ها مزایای متعددی را ارائه می دهند که آن را به یک سرمایه گذاری مقرون به صرفه و کارآمد تبدیل می کند.
پارتیشن اداری آلومینیومی:
مجموعه پارتیشن متشکل از فریم آلومینیومی را پارتیشن آلومینیومی می نامند که این نوع پارتیشن را می توان با انواع دیگر ترکیب کرد. به عنوان مثال شیشه سکوریت ساده یا ام دی اف و کرکره و غیره که می تواند به زیبایی و کاربردی بودن این پارتیشن ها بیفزاید.
فریم این نوع پارتیشن اداری آلومینیومی است و دیوار با ام دی اف و شیشه تکمیل شده است و به دلیل استفاده از فلز آلومینیوم در داخل، سبک، محکم و جابجایی آسانی دارد. به علاوه پارتیشن آلومینیومی در برابر رطوبت و تغییرات دما مقاوم بوده و قابل بازیافت است.
بیشتر بخوانید :طراحی و اجرای کابینت ممبران
پارتیشن های اداری از نظر تعداد دیوارها :
پارتیشن تک جداره:
پارتیشن های تک جداره به صورت قاب های یک تکه ایستاده می باشند. این محفظه ها وزن کمی دارند و به راحتی قابل حمل و نقل هستند. پارتیشن تک جداره ظاهری ساده دارد و تنوع کمتری نسبت به پارتیشن های دوجداره دارد، استفاده از تجهیزات اضافی مانند کرکره و پرده در این نوع پارتیشن مرسوم نیست. قیمت این پارتیشن نسبت به پارتیشن های دوجداره ارزان تر است.
پارتیشن دو جداره:
در پارتیشن های دوجداره از ستون برای نگه داشتن پارتیشن استفاده نمی شود، زیرا این پارتیشن ها به اندازه کافی مستحکم هستند و استحکام آنها باعث می شود که بدون نیاز به ستون روی زمین قرار گیرند. در این نوع پارتیشن می توان از پرده در فضای بین پنجره ها استفاده کرد.
یکی از مزایای پارتیشن دوجداره عبور کابل های شبکه و سیستم در قسمت های پارتیشن می باشد. به طور تقریبی قیمت پارتیشن های دوجداره دو برابر مدل های تک جداره خواهد بود، اما آنچه در مدل های دوجداره چشمگیر است، تنوع بسیار زیاد محصولات و زیبایی مدل هایی است که تا سقف می روند. پارتیشن های دو جداره وظیفه عایق صدا را نیز بر عهده دارند.
50 عکس جدید و ترند 2023صرفا جهت ایده برای طراحی و اجرای پارتیشن اداری :